Nieuws

De Mos ziet gemakkelijk denken bij PSV: 'Zien Sevilla als tussendoortje'

De Mos ziet gemakkelijk denken bij PSV: 'Zien Sevilla als tussendoortje'

27-11-2023 13:15 Laatste update: 13:15

Aad de Mos voorspeld het slechtste voor PSV in aanloop naar de wedstrijd met Sevilla. De oud-trainer vindt dat er te weinig focus is op de Champions League wedstrijd. Toch loofde hij ook het spel van de Eindhovenaren.

"Ik heb een slecht gevoel", zegt De Mos in het programma Elfrink & De Mos van het Eindhovens Dagblad. "Ik zeg het natuurlijk wel vanaf mijn stoel, in plaats vanaf de bank. Mijn onderbuik zegt dat PSV deze wedstrijd als tussendoortje pakt. Er wordt alleen maar gesproken over Feyenoord en Sevilla zit in het nauw en een kat in het nauw gaat rare sprongen maken."

Mocht het resultaat niet goed zijn, dan voorziet de 76-jarige een hele slechte week voor PSV. "In eigen huis heeft PSV gemazzeld met die late goal van Jordan Teze. Ik vind dat als er niet scherper wordt gekeken naar deze wedstrijd, dat De Kuip teveel in het hoofd zit, dan kan je de ellende meenemen. Het kan dan zomaar een hele vervelende week worden."

Wel oogst de ploeg van Peter Bosz ook lof bij De Mos. "Ze spelen erg stabiel. Het wordt ook met de week nog stabieler. Ik kan soms echt genieten als ik hier naar PSV kom kijken. Neem voorbeelden aan de wedstrijden met PEC Zwolle en Volendam. Tuurlijk hebben ze een beetje mazzel gehad met die rode kaart van FC Twente. De rode kaart was zeer terecht, hij had ook paars kunnen zijn."