Nieuws

'Problemen voor Slot: twee middenvelders een twijfelgeval in Rotterdamse derby'

'Problemen voor Slot: twee middenvelders een twijfelgeval in Rotterdamse derby'

25-11-2023 13:08 Laatste update: 13:11
1

Feyenoord heeft te kampen met personele problemen in aanloop naar de wedstrijd tegen Excelsior. Calvin Steng zou ziek zijn, maar ook Ramiz Zerrouki is een twijfelgeval.

Stengs beleefde de afgelopen week nog een zeer sterke interlandperiode. De aanvallende middenvelder scoorde maar liefst een hattrick tegen Gibraltar en was één van de uitblinkers. Eenmaal terug bij Feyenoord gaat het minder, want volgens 1908 is de middenvelder ziek. Stengs zou wel aan de warming-up gaan beginnen, maar pas dan zal worden gekeken of een basisplaats mogelijk is. Wel is de verwachting dat de zomeraankoop minuten gaat maken in de Rotterdamse derby.

Een ander twijfelgeval is Zerrouki. De eveneens middenvelder zou niet volledig fit zijn teruggekeerd na de interlandperiode met Algerije. Tegen Somalië maakte de Feyenoorder nog de negentig minuten vol. Tegen Mozambique kwam Zerrouki slechts zeventien minuten in actie, maar tekende hij wel voor de beslissende 0-2.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!