Nieuws

'Frenkie de Jong en vriendin Mikky zijn op speciale dag ouders geworden'

'Frenkie de Jong en vriendin Mikky zijn op speciale dag ouders geworden'

23-11-2023 14:41 Laatste update: 14:45

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney zijn volgens Mundo Deportivio op een speciale dag ouders geworden. Volgens het Spaanse medium is het kindje op 21 november geboren, het getal dat De Jong op zijn rug draagt bij FC Barcelona ter ere van zijn overleden opa, die ook op de 21e jarig was.

De Jong en Kiemeney hebben nog niks van zich laten horen, maar MD weet zeker dat het kindje geboren is. De Oranje-international ontbrak op de trainer van FC Barcelona om zo de bevalling bij te kunnen wonen. Afgelopen dinsdag, 21 november, kwam het kindje ter wereld en dat is enorm bijzonder voor De Jong, die zowel bij Barça als bij Oranje met rugnummer 21 speelt.

Bij zijn presentatie in Barcelona legde De Jong al uit waarom hij met dat rugnummer speelt. '"Ik heb mijn hele familie meegenomen naar mijn presentatie in Barcelona, behalve mijn opa Hans de Jong, mijn vaders vader. Hij is overleden en was op de 21ste jarig. Onbewust is het ook een soort eerbetoon. Hij was een enorme voetbalfan", zei De Jong destijds.