Nieuws

Ex-Ajacied Özbiliz stopt met voetballen en kiest voor opvallende carrièreswitch

Ex-Ajacied Özbiliz stopt met voetballen en kiest voor opvallende carrièreswitch

23-11-2023 14:19

Aras Özbiliz hangt zijn voetbalschoenen aan de wilgen en wil nu voor het presidentschap van de Armeense voetbalbond gaan. De ex-Ajacied neemt op Instagram de tijd voor een dankwoord.

Özbiliz is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax, waar hij in 2010 zijn debuut mocht maken in de hoofdmacht. Na 37 wedstrijden en twee landstitels vertrok de aanvaller uit Amsterdam. 'Na 29 jaar, waarvan 15 jaar professioneel, voetbal te hebben gespeeld, is het tijd om afscheid te nemen. De bal die me zoveel plezier heeft gegeven, verschillende talen heeft geleerd, heeft voorgesteld aan verschillende culturen en mensen: ik zal je missen!', schrijft Özbiliz.

'Ik ben je eeuwig dankbaar. Ik wil mijn clubs, teamgenoten, vrienden en familie bedanken voor alle steun door de jaren heen en natuurlijk jullie, mijn fans!', vervolgt de oud-voetballer. Özbiliz kwam ook uit voor Kuban Krasnodar, Spartak Moskou, Besiktas, Rayo Vallecano, FC Sheriff, Willem II, Pyunik Erewan en FC Urartu.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Aras Ozbiliz 🇦🇲 (@arasozbiliz)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!