Nieuws

Balotelli hint op terugkeer bij Italië: 'Ik hoop altijd op een telefoontje'

Balotelli hint op terugkeer bij Italië: 'Ik hoop altijd op een telefoontje'

22-11-2023 19:10

Mario Balotelli hoopt nog altijd op een terugkeer bij de Italiaanse nationale ploeg. Tegenwoordig is hij actief in Turkije, maar hij startte dit seizoen pas één wedstrijd in de bais. Ook deelde hij nog een sneer uit aan de huidige spitsen van Gli Azzurri.

Italië kwalificeerde zich aan de hand van een 0-0 gelijkspel tegen Oekraïne voor het EK 2024 in Duitsland. Mario Balotelli speelde voor het laatst bij de nationale ploeg in 2018, maar toch had hij felle kritiek op het huidige spitsenkoppel. "Hebben Giacomo Raspadori en Gianluca Scamacca gisteren gespeeld?", vertelt de inmiddels 33-jarige tegen TV Play Italia. "Hoeveel schoten hebben ze samen gehad? Twee?"

Een vierjarige afwezigheid deert Balotelli niet. "Als het goed met me gaat, beschouw ik mezelf nog steeds als de sterkste. Ik wil herstellen en voor de nationale ploeg spelen. Ik hoop altijd op een telefoontje."

Wel heeft de markante spits de huidige bondscoach al een keer ontmoet. "Ik ontmoette Spalletti en daarna heb ik hem nog verschillende keren ontmoet. We maakten wat grapjes toen we elkaar ontmoetten in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Napoli, maar ik heb geen relatie met hem." 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!