Nieuws

Simons krijgt er van langs: 'Blijft zo zijn moeders borst likken, wordt een vent'

Simons krijgt er van langs: 'Blijft zo zijn moeders borst likken, wordt een vent'

21-11-2023 07:10 Laatste update: 07:10

Xavi Simons kreeg hevige kritiek van René van der Gijp. Zo stoorde de analist zich vooral aan de houding van de buitenspeler. Ook spits Wout Weghorst kreeg zijn portie te verwerken.

"Daarvan denk je dat hij iedere avond als hij thuiskomt aan zijn moeders borst gaat likken", begint Van der Gijp in het praatprogramma Vandaag Inside. "Dat hij nog melk krijgt, lekker aan dat borstje gaan zitten. Het blijft een kind man, kom op. Word een vent."

Ook analist Johan Derksen stoort zich aan Simons. "Dat ontevreden bekje van die gozer. Hij mist een kans en kijkt vervolgens alsof zijn vader, moeder, opa en oma allemaal om het leven zijn gekomen bij een auto-ongeluk."

Wout Weghorst kwam ook ten sprake in het programma. "Ik word helemaal gek van die gozer", zegt Derksen. "Altijd komt de Wout Weghorst-show erbij. In alles wat hij doet, blijdschap en verdriet, overdrijft hij. Bij zijn goal breekt hij per toeval door en schiet hij ‘m blind in de bovenhoek. En dan die houding richting het publiek, zo van: Kijk eens, dat was ik."