Nieuws

Mooi gebaar: Liverpool huurt vliegtuig om familie Díaz samen kerst te laten vieren

Mooi gebaar: Liverpool huurt vliegtuig om familie Díaz samen kerst te laten vieren

18 november - 18:44

Liverpool gaat ervoor zorgen dat Luis Díaz samen met zijn familie de kerst door kan brengen, zo melden meerdere Engelse media. The Reds gaan een vliegtuig charteren die de familie Díaz vanuit Colombia naar Engeland zal vervoeren.

De familie Díaz heeft een zeer onrustige periode achter de rug. Vader en moeder Díaz werden in Colombia ontvoerd, maar zijn beide weer vrijgelaten door de ontvoerders. Dat zorgde voor emotionele beelden en dat werd ook doorgevoerd op de tribunes afgelopen donderdagnacht. Díaz maakte twee goals in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Brazilië en dat zorgde voor een huilende vader.

De situatie is Liverpool natuurlijk niet ontgaan. De club zet zich nu in om een ware familiereünie op poten te zetten tijdens de kerst. Dat zal wel gebeuren tussen het voetballen door. Op tweede kerstdag speelt Liverpool tegen Burnley, waarna op 1 januari gespeeld zal worden tegen Newcastle United.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!