Nieuws

Bakayoko zet ex PSV-collega boven Lukaku en De Bruyne: 'De impact die hij had...'

Bakayoko zet ex PSV-collega boven Lukaku en De Bruyne: 'De impact die hij had...'

14-11-2023 19:02

Johan Bakayoko stelt dat Ibrahim Sangaré de beste speler is waar hij in zijn carrière mee heeft gespeeld. De aanvaller van PSV verkiest de Ivoriaan boven een aantal kwalitatief goede Rode Duivels.

In een YouTube-video op het kanaal van PSV wordt de pas 21-jarige Bakayoko in een Q&A gevraagd wie de beste speler ooit is waar hij heeft gespeeld. Na even twijfelen geeft de rechtsbuiten van de Eindhovenaren toch vastberaden antwoord.

"Ik heb er twee in mijn hoofd, maar ik zou toch Sangaré zeggen. De impact die hij had", aldus Bakayoko, die bij de nationale ploeg van België toch met een aantal grote sterren heeft gespeeld. "Lukaku of De Bruyne kan ook, maar mijn voorkeur gaat uit naar Sangaré omdat ik daar de beste band mee heb."

Sangaré en Bakayoko zijn elkaar al even uit het oog verloren. De middenvelder speelt momenteel bij Nottingham Forest, waar hij tot nu toe acht wedstrijden in de Premier League in actie kwam. PSV beurde afgelopen transferzomer zo’n 35 miljoen euro voor Sangaré.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!