Nieuws

Dokter van Brazilië komt met positieve update over Neymar

Dokter van Brazilië komt met positieve update over Neymar

14-11-2023 12:00

Het gaat de goede kant op met de blessure van Neymar. Dat laat de teamarts van Brazilië, Rodrigo Lasmar, weten op de afsluitende persconferentie voorafgaand aan het WK-kwalificatieduel tegen Colombia. 

In de afgelopen interlandperiode sloeg het noodlot toe voor Neymar. Tegen Uruguay ging de Braziliaanse sterspeler naar de grond na een ongelukkig duel. Neymar verliet in tranen het veld op een brancard. Na medische onderzoeken bleek dat de buitenspeler van Al-Hilal een kruisbandblessure had opgelopen. 
 
Lasmar geeft aan dat Neymar de intentie heeft om volledig te herstellen van de blessure. "Hij heeft vanaf het eerste moment laten zien dat hij opvolgt wat wij voorstellen." Voor een kruisbandblessure staat normaal gesproken tussen de negen en twaalf maanden, waardoor het bijna onmogelijk lijkt dat de oud-speler van Barcelona en Paris Saint-Germain dit seizoen nog in actie komt.  

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!