Transfernieuws

Streep door transferstunt: Club Brugge ziet af van Carroll na medische keuring

Streep door transferstunt: Club Brugge ziet af van Carroll na medische keuring

24-06-2022 11:05 Laatste update: 11:36

Andy Carroll gaat toch niet zijn carrière vervolgen bij Club Brugge. De Engelse cultheld werd donderdag verrassend gespot in Brugge om fysieke tests af te leggen, maar rondde deze niet naar behoren af. 

Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Carroll maakte jaren geleden furore bij Newcastle United en maakte in 2011 de overstap naar Liverpool FC. De Engelsman kon echter niet overtuigen en gleed af bij de topclubs. De spits speelde het afgelopen seizoen bij West Bromwich Albion en loopt aan het einde van de maand uit zijn contract. 

Club Brugge is hard op zoek naar een spits, gezien Bas Dost naar alle waarschijnlijkheid vertrekt. Carroll is net als Dost een fysiek sterke spits met een kopbalspecialiteit, maar de Belgische club ziet toch af van een dergelijke overstap na het afronden van de medische tests. 

De club lijkt wel een nieuwe spits te krijgen in de vorm van Benik Afobe. De spits heeft een aflopend contract bij Stoke City en lijkt hard op weg naar de landskampioen van België, waar onder meer Noa Lang, Bjorn Meijer en Ruud Vormer onder contract staan. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!