Transfernieuws

'PSV'er Max kan na twee seizoenen terugkeren naar de Bundesliga'

'PSV'er Max kan na twee seizoenen terugkeren naar de Bundesliga'

20-06-2022 21:35

Philipp Max staat in de belangstelling van FC Union Berlin. De Duitse linksback van PSV kwam in 2020 over van FC Ausburg en kan nu terugkeren naar de Bundesliga.

De Duitse tak van Sky Sports meldt dat er al gesprekken lopen tussen PSV en Union Berlin, de nummer vijf van het afgelopen seizoen in de Bundesliga. Het is op dit moment onduidelijk in welke fase de onderhandelingen zich bevinden. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat de Duitsers de portemonnee zullen moeten trekken om Max los te kunnen weken bij PSV. In 2020 kwam de Duitse linksback nog voor een bedrag van 7,7 miljoen euro naar Eindhoven.

Wanneer Union Berlin en PSV geen akkoord weten te bereiken, zullen de Duitsers het contract van Bastian Oczipka verlengen. Op dit moment wacht de nummer vijf van de Bundesliga op geld van uitgaande transfers. Nottingham Forest zou ex-spits van NEC Taiwo Awoniyi graag voor twintig miljoen willen overnemen van Union Berlin, waardoor er weer miljoenen vrijkomen om Max naar de Bundesliga te halen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!