Transfernieuws

'D-Day voor Lukaku en Internazionale: onderhandelingen over huurtransfer'

'D-Day voor Lukaku en Internazionale: onderhandelingen over huurtransfer'

17-06-2022 09:59 Laatste update: 10:05

Chelsea en Internazionale gaan vrijdag om de tafel om de (tijdelijke) transfer van Romelu Lukaku naar de Nerazzurri te bespreken. Daarnaast gelden Stefan de Vrij en Denzel Dumfries als kandidaten om de omgekeerde weg naar Stamford Bridge te bewandelen.

De vertrekwens van de Rode Duivel bij The Blues is inmiddels een publiek geheim. In een berucht interview met Sky Sports Italia gaf Lukaku aan een terugkeer naar Internazionale te zien zitten en te erkennen niet gelukkig te zijn bij Chelsea. Volgens La Gazzetta dello Sport wordt er vrijdag gepraat over het lenen van de spits.

Eerder bood Inter Chelsea een bedrag van zeven miljoen, waarvan twee miljoen variabel aan bonussen. Dit bod zou resoluut van tafel zijn geweest. Volgens onder meer Sky Sports Italia en de roze sportbijbel denkt Chelsea aan een huursom van vijftien miljoen euro. Lukaku verhuisde in de zomer van 2021 nog voor 115 (!) miljoen euro uit het Stadio Giuseppe Meazza. De onderhandelingen gaan niet alleen over de beresterke aanvaller.

Ook Dumfries en De Vrij zullen de revue passeren tijdens de gesprekken. Chelsea zou bereid zijn 25 miljoen euro voor de rechtsback te betalen, waar de vraagprijs volgens Tuttosport 45 miljoen euro bedraagt. De komst van het duo staat los van Lukaku: Internazionale heeft niet de financiële middelen de spits te kopen.