Nieuws

'Tweede Bundesliga-team mengt zich in strijd met Twente voor Paal van PEC'

'Tweede Bundesliga-team mengt zich in strijd met Twente voor Paal van PEC'

14-06-2022 13:43
2

Kenneth Paal hoeft het komende seizoen niet in de Keuken Kampioen Divisie te spelen. De linksback van PEC Zwolle staat op de radar van FC Twente en ook tweede Bundesliga-club FC Kaiserslautern wil de verdediger graag inlijven. 

Dat meldt de Duitse tak van Sky Sports. Volgens het medium is Kaiserslautern de prominente kandidaat om Paal over te nemen van de gedegradeerde Blauwvingers, maar FC Twente probeerde eerder in het seizoen de linksback al los te weken bij PEC en lijkt opnieuw een poging te wagen. Kaiserslautern speelde in het afgelopen seizoen nog op het derde niveau, maar won de play-offs van Dynamo Dresden en mag zich in de tweede Bundesliga gaan melden. 

Destijds lukte het Twente niet om de linksback naar Limburg te brengen en schakelde de club over naar Joshua Brenet. De voormalig PSV'er staat echter in de belangstelling van Feyenoord en PSV. Daarom is het maar de vraag of de Nederlander het komende seizoen nog bij Twente actief zal zijn. Paal heeft een aflopend contract in Twente, waardoor de verwachting is dat beide clubs wachten voor een transfervrije regeling.