Nieuws

Bayern wil Lewandowski niet verkopen: 'Denk dat de dingen nu rustiger worden'

Bayern wil Lewandowski niet verkopen: 'Denk dat de dingen nu rustiger worden'

12-06-2022 11:51

Bij monde van sportief directeur Hasan Salihamidzic heeft Bayern München geprobeerd de lucht te klaren tussen de club en Robert Lewandowski. De Poolse doelpuntenmachine wil ondanks een tot medio 2023 lopend contract vertrekken, terwijl de Bundesliga-kampioen hem niet wil laten gaan.

Aan het begin van het huidige interlandblok liet Lewandowski zich onder meer ontvallen dat zijn 'Bayern-tijdperk voorbij is' en 'geen mogelijkheid meer te zien om bij deze club te spelen'. Hij zou al persoonlijk akkoord zijn met FC Barcelona over een driejarig contract. Toch gaat Salihamidzic ervan uit dat Lewangoalski volgend seizoen 'gewoon' in Duitsland actief is. "Hij heeft een contract tot 2023 en we zijn heel blij dat hij hier is", vertelt de bestuurder aan BILD.

Het wordt niet duidelijk waarom, maar Salihamidzic verwacht dat 'de dingen nu rustiger zullen worden'. "We weten wat we aan hem hebben en hij weet wat hij hier heeft", lijkt de Bosniër toenadering te zoeken. We hebben met hem gepraat over zijn publieke statements en dat we het allemaal wat rustiger aan moeten doen."