Nieuws

'PSG meldt zich voor Scamacca, maar wacht situatie van Icardi af'

'PSG meldt zich voor Scamacca, maar wacht situatie van Icardi af'

10-06-2022 23:56
1

Paris Saint Germain heeft interesse getoond in Gianluca Scamacca. De oud-PSV'er kan het drievoudige gaan verdienen bij de Parijse topclub, maar zijn komst valt of staat met het vertrek van Mauro Icardi. PSG heeft nog geen enkel bod ontvangen voor de Argentijnse spits.

Dat weet het Italiaanse TuttoMercatoWeb te melden. Sky Italia meldde enkele dagen geleden al dat voetbaladviseur Luis Campos al naar Italië was gereisd om een eventuele transfer te bespreken met Sassuolo. Scamacca kan ruim twee miljoen euro per seizoen gaan verdienen in Frankrijk: een grote sprong vergeleken met het salaris van 800.000 euro per jaar waar hij nu op zit. 

Campos deed tijdens de ontmoeting in Italië al een bod op de aanvaller, die bij PSV in het O17- en O19-elftal speelde. Een hoop hangt echter af van het vertrek van Mauro Icardi. De Argentijn speelde de sterren van de hemel bij Inter Milan, maar vond nooit echt zijn plek in Parijs. De club heeft nog altijd geen bod ontvangen voor de spits. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!