Nieuws

'Feyenoord moet transferzomer zonder Arnesen zien af te ronden door infectie'

'Feyenoord moet transferzomer zonder Arnesen zien af te ronden door infectie'

07-06-2022 23:55

Feyenoord kan de komende tijd niet op technisch directeur Frank Arnesen rekenen. De Deen heeft last van een bacteriële infectie en zal de rest van het jaar thuis moeten zitten, meent Chris Woerts. 

"Frank Arnesen heeft een bacteriële infectie in zijn knie opgelopen", begint Woerts bij Vandaag Inside. "Bij de finale in Tirana had hij al een knie zo groot als een ballon. Hij is toch naar Tirana gegaan en heeft een aantal dingen gedaan. De bacterie is in zijn lichaam geslagen en hij moet tot september minimaal aan een kuur met peniciline."

Volgens Woerts zal de infectie Arnesen dusdanig beperken dat hij niet op de club kan verschijnen. "Hij is aan zijn huis gekluisterd. Hij gaat af en toe naar de club, maar kan weinig doen. Arnesen moet vervangen worden. Dat is wel een probleem voor Feyenoord, want het is de belangrijkste periode van het jaar."

Algemeen directeur Dennis Kloese zal de komende maanden de honneurs moeten waarnemen, meent Woerts. "Te Kloese heeft in Amerika en Mexico een technische achtergrond. Frank beantwoordt wel zijn telefoon en appt als een gek. Alleen kan hij fysiek nergens heen, dus dat is heel lastig voor hem in deze periode", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!