Nieuws

Bondscoach van Wales onder de indruk: 'Louis van Gaal is een absolute legende'

Bondscoach van Wales onder de indruk: 'Louis van Gaal is een absolute legende'

07-06-2022 18:08 Laatste update: 18:10
1

Rob Page, de bondscoach van Wales, heeft zich lovend uitgelaten over Louis van Gaal. Page onthult ook dat hij de nodige spelers rust zal geven in het duel met Oranje.

Wales plaatste zich zondag voor het WK door met 1-0 van Oekraïne te winnen. Drie dagen later staat de wedstrijd tegen het Nederlands elftal al op het programma. "Het lijkt er op dat enkele ervaren spelers rust nodig hebben. Zij hebben een lang seizoen achter de rug en hebben alles gegeven tegen Oekraïne.Dat hebben we wel even gevierd. Maar wedstrijden als tegen Nederland hebben we ook nodig om aan het niveau van het WK te wennen. We willen dat ook onze jonge spelers deze duels gaan meemaken."

Page liet op de persconferentie ook weten onder de indruk te zijn van Van Gaal. "Ik was echt onder de indruk. Louis van Gaal heeft Nederland sinds zijn terugkeer nog sterker gemaakt. Hij is een absolute legende, een fantastische trainer. Dat zie je aan zijn prestaties in het verleden en aan wat hij nu weer voor elkaar heeft gekregen." 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!