Nieuws

'Poolse kampioen richt vizier op Marciano, sluitpost moet Van der Hart vervangen'

'Poolse kampioen richt vizier op Marciano, sluitpost moet Van der Hart vervangen'

05-06-2022 19:29
2

Ofir Marciano staat in de belangstelling van de Poolse kampioen Lech Poznan. Poolse media laten weten dat de Israëlische doelman Feyenoord mogelijk al na één seizoen gaat verlaten.

Dat meldt het Poolse SportoweFakty. Het sportmedium schrijft dat er naast Marciano ook andere sluitposten kunnen rekenen op belangstelling van de Poolse kampioen. De Feyenoord-sluitpost moet voormalig PEC Zwolle-keeper Mickey van der Hart gaan vervangen onder de lat in Polen. De 27-jarige goalie heeft laten weten dat hij vertrekt bij de titelhouder. Er loopt nog een oude bekende rond bij Lech Poznan, namelijk Filip Bednarek. De Poolse doelman stond onder contract bij FC Utrecht.

Marciano kwam afgelopen zomer over van het Schotse Hibernian. De 32-jarige Israëlier werd gehaald als stand-in van Justin Bijlow, maar moest flink aan de bak nadat de Oranje-international geblesseerd raakte aan zijn voet. Hij speelde dit seizoen negentien officiële duels voor Feyenoord. Na een moeizaam begin werd hij steeds belangrijker voor de Stadionclub. Marciano staat nog één seizoen onder contract in Rotterdam-Zuid.