Nieuws

Geen twijfel bij Hazard: 'De Bruyne en Courtois staan niet op de foto bij Benzema'

Geen twijfel bij Hazard: 'De Bruyne en Courtois staan niet op de foto bij Benzema'

02-06-2022 07:37 Laatste update: 07:56

Karim Benzema was dit seizoen de absolute uitblinker bij Real Madrid. Eden Hazard maakte het succesverhaal van dichtbij mee en kent geen twijfel over wie de Gouden Bal moet winnen.

Hazard is momenteel met de Belgische nationale ploeg in voorbereiding op het duel met Nederland. Zijn ploeggenoten maken volgens de aanvaller weinig kans. "Kevin De Bruyne en Thibaut Courtois hebben een geweldig seizoen gespeeld, maar als we alles in rekening nemen, staan ze niet op de foto bij Karim. Het lijkt me 99 procent zeker dat hij de Gouden Bal zal winnen", citeert Het Laatste Nieuws de Belg.

De oud-speler van Chelsea wil zich komend seizoen bewijzen bij de Koninklijke. De kans dat dat gaat lukken werd door het afketsen van de transfer van Kylian Mbappé wat groter. "Met hem (Mbappé, red.) zouden de plaatsen nog duurder geworden zijn. Maar ook als hij was gekomen, had dat voor mij niets veranderd. Ik had me nog steeds willen tonen aan de coach. Er is nu gewoon een speler minder."

Sinds dat Hazard in 2019 van Chelsea naar Madrid trok, wordt de Belg geplaagd door blessures. Komend seizoen hoopt de vleugelaanvaller de 'oude Hazard' te laten zien.