Perez hekelt actie van Groningen-fans: 'Belachelijk, wees gewoon blij!'

Perez hekelt actie van Groningen-fans: 'Belachelijk, wees gewoon blij!'

25 oktober - 17:19
Eredivisie 0 Reacties

Kenneth Perez vindt het protest van fans van FC Groningen tegen het tijdstip van 20.00 uur als aftrapmoment 'belachelijk'. De Deense analist is van mening dat de supporters blij moeten zijn dat hun wedstrijd wordt uitgezonden.

De fans van de Trots van het Noorden hielden voorafgaand aan het thuisduel met AZ (2-0 winst) bordjes en een spandoek omhoog met 'stop zondag 20:00' als tekst. Perez kon er met zijn verstand niet bij. "Ik zag dat ze niet heel blij zijn met het tijdstip", liet hij tijdens de rustanalyse op ESPN weten. "Belachelijk!"

De Deen stelt dat de Groningers vooral blij moeten zijn dat ze naar hun ploeg kunnen kijken op tv. "Wees blij dat de wedstrijd uitgezonden wordt en dat je aandacht krijgt. Dan speel je één keer per jaar op zondag om 20.00 uur, so what?"

De supportersvereniging van FC Groningen liet voor de wedstrijd weten dat ze niet blij zijn met de zondagavond als speelmoment omdat seizoenkaarthouders met kinderen, mensen uit de provincie en ouderen daardoor minder snel geneigd zijn om te komen kijken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie