Nieuws

'ADO Den Haag en Kuyt hebben talentvolle Feyenoorder (22) in het vizier'

'ADO Den Haag en Kuyt hebben talentvolle Feyenoorder (22) in het vizier'

01-06-2022 09:46 Laatste update: 09:49

Achraf El Bouchataoui kan de overstap maken van Feyenoord naar ADO Den Haag. De 22-jarige middenvelder staat in de belangstelling van de Hagenaren en wacht een hereniging met voormalig trainer Dirk Kuyt.

El Bouchataoui genoot de jeugdopleiding van Feyenoord. Op Varkenoord speelde de defensieve middenvelder in de O19 zijn wedstrijden onder Kuyt. Hij speelde vijf wedstrijden voor het vlaggenschip van Feyenoord, maar een doorbraak bleef uit. Afgelopen jaren speelde El Bouchataoui op huurbasis voor FC Dordrecht en RKC Waalwijk. De 22-jarige middenvelder speelde dit seizoen dertien competitiewedstrijden voor de Waalwijkers en haalde een knappe tiende plek in de Eredivisie. ADO Den Haag kan rekenen op concurrentie van het Belgische Deinze.

Eerder deze week kwam al naar buiten dat Kuyt de nieuwe hoofdtrainer van ADO zal worden. Hij volgt in Den Haag Giovanni Franken op, die niet over de geschikte papieren beschikt. Naar verluidt wordt de voormalig Oranje-international komende donderdag gepresenteerd worden in het Cars Jeans Stadion.