Welkom op VoetbalNieuws.nl: de snelste voetbalwebsite van Nederland!

Welkom op VoetbalNieuws.nl: de snelste voetbalwebsite van Nederland!

1 oktober - 14:00 Laatste update: 16:50
0 Reacties

Gaaf dat je op VoetbalNieuws.nl bent! We zijn sinds 1 oktober live en hopen je natuurlijk te verleiden om vaker te komen. We’re here to stay!

Wat gaan we doen?
Bij ons kun je zeven dagen per week, 365 dagen per jaar het laatste voetbalnieuws vinden. Voor de lancering van ons platform hebben we een zeer ervaren team van online voetbaljournalisten weten vast te leggen. Zij zullen ervoor zorgen dat je bij ons altijd weet wat je krijgt: het belangrijkste voetbalnieuws als eerst op je beeldscherm. 

De berichtgeving richt zich op zowel het Nederlandse als het buitenlandse voetbal. Of het nu gaat om een transfergerucht van Feyenoord, de reacties op een Champions League-avond of een ontslag bij een topclub in Spanje...je vindt het bij ons - en snel ook. Neem van ons aan: we zijn de snelste, die belofte durven we te doen en daar mogen jullie ons op challengen.  

Mijn VoetbalNieuws
Het draait echter niet om ons, want we hopen dat jij als voetbalfan bij ons vindt wat je zoekt en dat dit je voetbal hangout wordt. De plek waar je het allemaal aan ziet komen, de plek ook waar je met andere gebruikers op een prettige manier kunt discussiëren wat er gebeurt. Je kunt via ‘Mijn VN’ een account aanmaken en vanaf dat moment ben je vrij om deel te nemen aan alle discussies. 

Onze developers hebben er hard aan gewerkt om het platform zo user friendly mogelijk te krijgen. We zijn daarom heel benieuwd naar jouw feedback. Als je dat via info@voetbalnieuws.nl met ons wil delen dan waarderen we dat enorm. 

Tenslotte: we zijn pas net begonnen en zullen het platform de komende weken en maanden blijven doorontwikkelen. Alles om jullie op een fijn mogelijke manier het voetbalnieuws te laten beleven!

Redactie VoetbalNieuws.nl 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie