Nieuws

Welkom op VoetbalNieuws.nl: de leukste voetbalwebsite van Nederland!

Welkom op VoetbalNieuws.nl: de leukste voetbalwebsite van Nederland!

01-10-2021 14:00 Laatste update: 26-07-2023 16:07
4

Welkom op VoetbalNieuws.nl! We zijn sinds eind 2021 live en hopen natuurlijk dat je ons vaker komt bezoeken. Daarom stellen we ons graag even voor. 

Wat kun je van ons verwachten?
Bij VoetbalNieuws.nl vind je zeven dagen per week, 365 dagen per jaar het laatste voetbalnieuws. We werken we met een groep zeer ervaren online voetbaljournalisten om jou het belangrijkste voetbalnieuws als eerst op je beeldscherm te bezorgen.

De berichtgeving richt zich op zowel het Nederlandse als het buitenlandse voetbal. Of het nu gaat om een transfergerucht van Feyenoord, de reacties op een Champions League-avond of een ontslag bij een topclub in Spanje... je vindt het bij ons - en snel ook. Neem van ons aan: we zijn de leukste en snelste, die belofte durven we te doen en daar mogen jullie ons op challengen.  

Mijn VoetbalNieuws
Het draait echter niet om ons, want we hopen dat jij als voetbalfan bij ons vindt wat je zoekt en dat dit je voetbal hangout wordt. De plek waar je het allemaal aan ziet komen, de plek ook waar je met andere gebruikers op een prettige manier kunt discussiëren wat er gebeurt. Je kunt via 'Mijn VN' een account aanmaken en vanaf dat moment ben je vrij om deel te nemen aan alle discussies. 

Onze developers hebben er hard aan gewerkt om het platform zo user friendly mogelijk te krijgen. We zijn daarom heel benieuwd naar jouw feedback. Als je dat via info@voetbalnieuws.nl met ons wil delen dan waarderen we dat enorm. 

Tenslotte: we hebben de laatste maanden hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling van dit platform, maar we zijn nog lang niet klaar en blijven de website op alle fronten verbeteren. Alles om jullie op een fijn mogelijke manier het voetbalnieuws te laten beleven!

Redactie VoetbalNieuws.nl