Nieuws

VN TV-gids: mooie affiches in Europa, volledige KKD-speelronde op het programma

VN TV-gids: mooie affiches in Europa, volledige KKD-speelronde op het programma

06:30, Vandaag Laatste update: 06:30
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

FC Dordrecht - Willem II

Tijdens Dordrecht tegen Willem II kan de ploeg uit Tilburg promotie naar de Eredivisie officieel veiligstellen. Ook Dordrecht heeft nog alles om voor te spelen. De ploeg staat momenteel vierde en wilt zo hoog mogelijk eindigen, met het oog op de play-offs. Opvallend is dat Willem II drie van de laatste vijf duels gelijk wist te spelen. Dordrecht wist vier van de laatste vijf duels te winnen.

Het duel tussen FC Dordrecht en Willem II begint vrijdag 3 mei om 20.00 uur en is te zien op ESPN.

Hoffenheim - RB Leipzig

Met de in vorm verkerende Xavi Simons gaat RB Leipzig op bezoek bij Hoffenheim. Leipzig staat op de vierde plek en heeft nog zicht op plek drie waar Stutgart momenteel staat. Het gat is slechts twee punten en dus is een overwinning van belang. Hoffenheim staat negende en kan nog in aanmerking komen voor Europees voetbal. Hiervoor zal de ploeg wel een goed resultaat tegen Leipzig moeten pakken.

Het duel tussen Hoffenheim en RB Leizpig begint vrijdag 3 mei om 20.30 uur en is te zien op Viaplay.

Luton Town - Everton

Ook in de Premier League is er voetbal op de vrijdagavond. Luton Town neemt het in eigen huis op tegen Everton. Luton staat momenteel op plek achttien, wat degradatie naar de Championship betekent. Het gat naar de veilige plek zeventien is slecht één punt en dus is dit een cruciale thuiswedstrijd voor de club. Everton staat op de vijftiende plaats, maar heeft een voorsprong van elf punten en hoeft zich dus niet druk te maken.

Het duel tussen Luton Town en Everton begint vrijdag 3 mei om 21.00 uur en is te zien op Viaplay.