Nieuws

Dit zegt Theo Janssen over de geslaagde crowdfunding-actie van Vitesse

Dit zegt Theo Janssen over de geslaagde crowdfunding-actie van Vitesse

2 mei - 20:19

Theo Janssen is een Vitesse-man in hart en nieren en de oud-speler is blij met de steun die de Arnhemse club de afgelopen dagen heeft gekregen. Wat zegt Janssen precies over de crowdfunding-actie voor de club, die al ruim een half miljoen euro opleverde? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

Dit zegt Janssen over de crowdfunding-actie van Vitesse

Janssen spreekt met ESPN over de tot dusver succesvolle inzamelingsactie van de Arnhemse club. "Je bent aan het denken, hoe kunnen we de club nog meer helpen? Kunnen we iets organiseren? Daar zijn we over aan het nadenken, bijvoorbeeld een wedstrijd met Vitesse-legendes. Daar ben je constant mee bezig, zodat de club nog een heel lange geschiedenis kan hebben", meent Janssen.

De oud-speler van onder meer Vitesse, FC Twente en Ajax denkt dat Vitesse kan blijven voortbestaan. Ook de 'vijand' helpt mee de club te helpen overleven, valt de Janssen op. "Wat mij positief verrast is dat er in Arnhem en omstreken heel veel mensen helpen, maar ook juist buiten Arnhem. Zelfs in Nijmegen is men bezig, dat zegt ook wel iets. Daar wil men ook de derby houden. Binnen Nederland zijn er veel mensen die geld geven aan Vitesse, dat is heel bijzonder om te zien."