Nieuws

VN TV-gids: Barça staat voor lastige wedstrijd en belangrijke KKD-duels

VN TV-gids: Barça staat voor lastige wedstrijd en belangrijke KKD-duels

06:30, Vandaag Laatste update: 06:30
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

FC Barcelona - Valencia

Het is slechts een kwestie van tijd voor Real Madrid kampioen gaat worden van Spanje. Toch moet FC Barcelona wel proberen nog tweede te worden in La Liga. Girona wipte weer over de ploeg van Xavi heen en heeft een gat van één punt. Nummer acht Valencia zal met hoop richting Barcelona gaan, want de ploeg maakt nog altijd kans op Europees voetbal. Een resultaat halen blijkt echter niet gemakkelijk, want van de laatste zeven verloor Barcelona er geen. Valencia won voor het laatst van FC Barcelona in 2016. Om 21.00 uur start het duel en deze is in zijn geheel te zien op Ziggo Sport Voetbal te zien. Na Rondo zal ook Ziggo Sport Select de wedstrijd uitzenden.

Jong FC Utrecht - ADO Den Haag

Heel lang zag het er goed uit voor ADO Den Haag. De club maakte kans op directe promotie en streed daarom met Willem ll, Roda JC en FC Groningen. Toch blijkt niet alles wat het lijkt, want de afgelopen weken is de ploeg hopeloos uit vorm. In de laatste tien wedstrijden werden slechts twee overwinningen geboekt en dus staat ADO nu zesde in de Keuken Kampioen Divisie. Bij een overwinning komt ADO weer dichterbij De Graafschap en een betere positie bij het mogelijke play-off schema. Er wordt om 20.00 uur afgetrapt en de wedstrijd is te zien op ESPN 2.

FC Emmen - Helmond Sport

FC Emmen en Helmond Sport staan beiden net buiten de play-off plekken. MVV bezit op dit moment de negende plek en dus het laatste play-off ticket. Toch is het gat slechts twee en drie punten met Emmen en Helmond Sport. Beide concurenten kunnen dus een klap uitdelen aan de ander. FC Emmen won slechts één keer in de laatste vier duels, terwijl Helmond de afgelopen twee wedstrijden allebei won. In De Oude Meerdijk wordt om 20.00 afgetrapt. ESPN 1 zal de gehele wedstrijd uitzenden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!