Nieuws

Oosting niet gepolst door Feyenoord: dit zegt de Twente-trainer over zijn toekomst

Oosting niet gepolst door Feyenoord: dit zegt de Twente-trainer over zijn toekomst

28 april - 22:40

Joseph Oosting gaat Arne Slot niet opvolgen bij Feyenoord. De trainer van FC Twente heeft bevestigd dat hij bij zijn huidige werkgever blijft. Wat zegt Oosting over zijn toekomst en Feyenoord? VoetbalNieuws.nl zet zijn uitspraken op een rij.

Sinds het vertrek van Arne Slot bij Feyenoord steeds dichterbij komt is men in Rotterdam druk bezig met zijn opvolger. De naam die steeds meer rond ging was die van FC Twente-trainer Joseph Oosting. Toch gaat de oefenmeester bijtekenen in Enschede en hoogstwaarschijnlijk volgend jaar Champions League-voetbal spelen. Bij Studio Voetbal ging de trainer verder in over zijn toekomstplannen en de Rotterdamse club.

Wat zegt Oosting over zijn toekomst en Feyenoord?

"Zo goed als. Ik blijf bij Twente", zegt Oosting aan de tafel in het programma van de NOS. "Van de winter hadden Arnold, Jan en ik het al over een verlenging. Over het openbreken van mijn contract. Dan heeft het best wel lang geduurd, maar wat ik gewoon belangrijk vindt is dat mijn staf intact blijft. We willen graag verlengen, en dat betekent dus dat ook mijn stafleden blijven. Maar om antwoord te geven op je vraag: Feyenoord heeft niet gepolst, of wat dan ook."

Hoewel Feyenoord hem dus niet gepolst heeft, blijft Oosting ook nuchter over de verdere toekomst. "Ik ben niet zo bang aangelegd. Ik doe mijn best, zit bij een enorm mooie club, en daar ben ik trots op. Mijn hele trainerscarrière heb ik stap voor stap gedaan. Nogmaals: ik zit bij een enorme club, die enorm leeft en ambities heeft."