Nieuws

Brands duidelijk over huurdeals: deze spelers wil de PSV'er dolgraag behouden

Brands duidelijk over huurdeals: deze spelers wil de PSV'er dolgraag behouden

28 april - 12:36

Marcel Brands zet met PSV vol in op het behouden van twee gewaardeerde huurspelers. VoetbalNieuws vertelt je om wie het gaat en wat de algemeen directeur van de Eindhovenaren hierover zegt.

PSV kende afgelopen zomer een cruciale zomer. Meerdere spelers werden aangetrokken en naast koopovereenkomsten waren er ook meerdere huurdeals. Sergino Dest groeide uit tot een basisspeler en Malik Tillman liet al duidelijk zien wat hij in zijn mars heeft.

Wat zegt Brands over Dest en Tillman?

Brands geeft bij Goedemorgen Eredivisie aan dat hij beide spelers zeer graag wil in Eindhoven wil houden. Over Tillman is de directeur zelfs zeer duidelijk als hem wordt gevraagd of PSV hem wil behouden. "Dat is wel de bedoeling ja", vertelt Brands.

Het dossier Dest ligt iets gevoeliger. De verdediger raakte afgelopen week geblesseerd en ligt er ongeveer negen maanden uit.  We willen hem toch heel graag houden. In de week voor het gebeurde, waren we al in gesprek met Sergino en zijn management om te kijken of we er met hem uit kunnen komen. Dan gebeurt dit, maar we hebben aangegeven dat we hem toch graag willen behouden. Hij is zo geliefd en hij heeft zo veel kwaliteit. Als hij zelf wil, gaan we er alles aan doen."