Nieuws

VN TV-gids: volop Premier League- en Bundesliga-voetbal, ook Juve - Milan op menu

VN TV-gids: volop Premier League- en Bundesliga-voetbal, ook Juve - Milan op menu

07:00, Vandaag Laatste update: 07:11
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

West Ham United – Liverpool

In Nederland mag er dan niet gevoetbald worden in verband met koningsdag, dat betekent niet dat er geen Nederlanders in actie gaan komen. Liverpool puilt er van uit en zaterdag om 13.30 uur is het aan de ploeg van Jürgen Klopp om de titeldroom in leven te houden. Liverpool gaat op bezoek bij West Ham United en zal enkel met drie punten tevreden zijn. Puntverlies betekent direct een einde aan de titelaspiraties. Viaplay zendt de wedstrijd vanaf 13.30 uur live uit.

Manchester United – Burnley

Manchester United krijgt zaterdag bezoek van Burnley. De ploeg van Erik ten Hag strijdt nog om Europees voetbal en zal de komende weken de concurrentie voor moeten blijven. Enkel drie punten volstaan tegen Burnley waardoor de druk er flink op zit. Viaplay zendt de wedstrijd vanaf 16.00 uur live uit.

Juventus – AC Milan

De kampioen van Italië is dan wellicht al bekend, maar Juventus en AC Milan strijden nog omde tweede plaats. De thuisploeg staat vijf punten boven de Milanezen en de ploeg van onder andere Tijjani Reijnders zal er alles aan willen doen om nog tweede te worden. Vanaf 18.00 uur zendt Ziggo Sport deze kraker live uit.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!