Breaking news

1908: Feyenoord houdt vast aan Slot en wil alleen absolute hoofdprijs

1908: Feyenoord houdt vast aan Slot en wil alleen absolute hoofdprijs

26 april - 12:17

Feyenoord blijft volgens 1908.nl vasthouden aan een afkoopsom van zeker vijftien miljoen euro voor trainer Arne Slot. Waar de onderhandelingen met Liverpool op uitdraaien, is volgens het doorgaans betrouwbare medium echter nog lang niet te zeggen.

Naar verwachting gaan The Reds snel een nieuw bod indienen, dat met miljoenen verbeterd gaat worden. Voetbal International bracht vrijdagochtend naar buiten dat de deal mogelijk op dezelfde dag nog wordt afgerond.

Mocht Slot voor een dergelijk bedrag naar Liverpool vertrekken, dan wordt hij één van de duurste trainers uit de geschiedenis van het internationale voetbal. In 2011 had Chelsea een soortgelijk bedrag over voor André Villas-Boas van FC Porto. In 2022 gaven de Londenaren nog 18,5 miljoen uit voor Graham Potter van Brighton. De Duitse bondscoach Julian Nagelsmann, met zijn transfer van RB Leipzig naar Bayern München, staat nog altijd fier bovenaan.

Slot vertelde donderdagavond voorafgaand aan het duel met Go Ahead Eagles (1-3 winst) dat hij graag naar Liverpool wil vertrekken. De succescoach van Feyenoord zei er vanuit te gaan dat beide clubs eruit zouden komen. Of dat ook gaat gebeuren, zal in de komende uren of dagen moeten blijken.