Nieuws

Deze speler van PSV is volgens Willy van de Kerkhof minimaal 100 miljoen waard

Deze speler van PSV is volgens Willy van de Kerkhof minimaal 100 miljoen waard

6 mei - 14:55
1

Willy en René van de Kerkhof kunnen hun geluk niet op na de 25ste landstitel van PSV. Het iconische duo uit Eindhoven is ervan overtuigd dat ook titel 26 over een jaar weer de kant van PSV op zal vallen, en dat met een speler van minimaal honderd miljoen euro in de selectie: Jerdy Schouten.

Willy en René denken dat er komend seizoen twee spelers uit Eindhoven vertrekken: Joey Veerman en Hirving Lozano. Om een vertrek van de Mexicaan is René niet zo rouwig, maar de Nederlander uitzwaaien ligt het duo wat zwaarder. Schouten is een speler die écht niet weg mag. 

"Ik denk dat twee spelers gaan vertrekken en dat daar ook goede vervangers voor terugkomen. Als dat gebeurt, ik zeg het maar hardop, worden we volgend jaar weer kampioen", aldus René bij Omroep Brabant. Willy gaat vervolgens in op Schouten. "Onder de honderd miljoen euro mag die niet weg."

Onder het toeziend oog van de gebroeders Van de Kerkhof wordt PSV maandagmiddag gehuldigd. Om 15.00 uur beginnen de officiële festiviteiten in de binnenstad. Het programma duurt tot ongeveer 20.00 uur.