Nieuws

Dit zegt Slot over de vermeende Feyenoord-interesse in RKC-goalie Vaessen

Dit zegt Slot over de vermeende Feyenoord-interesse in RKC-goalie Vaessen

14 april - 14:39
1

Etienne Vaessen staat volgens De Telegraaf op de nominatie om deze zomer een overstap naar Feyenoord te maken. Arne Slot gaat voorafgaand aan het uitduel met Fortuna Sittard in op de berichtgeving.

Feyenoord-doelman Timon Wellenreuther lijkt volgend seizoen graag als vaste eerste keeper ergens aan de slag te gaan. Onder meer PSV is in de markt voor de Duitser, die ondanks zijn uitstekende prestaties bij Feyenoord naar alle waarschijnleijkheid toch weer zijn plek gaat verliezen aan Justin Bijlow. Mocht Wellenreuther komend seizoen niet bij Feyenoord actief zijn, moet de Stadionclub op zoek naar een vervanger.

In de media viel de naam van Vaessen, maar voor Slot is dat nieuws. "Zoals je weet praat ik nooit over spelers van andere clubs, maar ook voor mij was het nieuws toen ik de naam van Etienne Vaessen las", vertelt de 45-jarige oefenmeester tegenover ESPN. "Maar dat wil niet zeggen, want ik ben heel erg met het elftal bezig, dat onze scouting niet eens een keer op de tribune heeft gezeten daar. Maar voor mij was dat nieuw. Ik beschik nu over drie uitstekende keepers en daarachter zijn nog talentvolle jongens."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!