Breaking news

De Telegraaf weet het zeker: Feyenoord-verdediger wil Slot achterna naar Liverpool

De Telegraaf weet het zeker: Feyenoord-verdediger wil Slot achterna naar Liverpool

29 april - 06:51 Laatste update: 07:15

Het recente bezoekje van Lutsharel Geertruida aan Liverpool heeft de geruchten over een mogelijke overstap flink aangewakkerd. Volgens De Telegraaf staat de verdediger van Feyenoord in de concrete belangstelling van de Engelse grootmacht waar Arne Slot volgend seizoen aan het roer zal staan.

Het recente bezoek van Geertruida aan de uitwedstrijd van Liverpool tegen West Ham United is meer dan toevallig; het benadrukt de serieuze interesse van de Engelse club in zijn diensten. Geertruida heeft zich zowel in de Champions League met Feyenoord als internationaal met het Nederlands Elftal bewezen en lijkt klaar voor een overstap. De Telegraaf onthult maandagochtend dat de 23-jarige graag onder coach Slot bij Liverpool zou spelen.

Op Anfield kan Geertruida teamgenoot worden van landgenoten Ryan Gravenberch, Virgil van Dijk en Cody Gakpo. Gezien zijn contract nog maar een jaar loopt en zijn marktwaarde op 32 miljoen euro staat, is Feyenoord niet van plan hem transfervrij te laten vertrekken.

De interesse van RB Leipzig vorig seizoen, met een bod van dertig miljoen euro dat afketste, toont aan dat Feyenoord een stevige vergoeding verwacht. Ondertussen wordt ook Dávid Hancko aan Liverpool gelinkt, maar de verdediger staat meer in de belangstelling van Italiaanse topclubs, waarbij Napoli concrete interesse toont met een voorgenomen bod van twintig miljoen euro.