Breaking news

'Europese topclubs op het vinkentouw voor Gimenez, Feyenoord past vraagprijs aan'

'Europese topclubs op het vinkentouw voor Gimenez, Feyenoord past vraagprijs aan'

29 april - 08:15 Laatste update: 08:24

De onderhandelingen over een transfer van Santiago Gimenez zijn intensief. Drie Europese grootmachten zouden zich op het vinkentouw bevinden voor de topschutter van Feyenoord, zo weet de Mexicaanse tak van FOX Sports naar buiten te brengen.

Juventus, Atlético Madrid en RB Leipzig zouden in gesprek zijn met zijn zaakwaarneemster Mariel Duayhe, aldus FOX Sports. Duayhe en Christian Gimenez, de vader van de spits, hebben naar verluidt diverse Europese topclubs bezocht om de toekomst van Gimenez te bespreken. Spelen in de Champions League zou een belangrijke rol spelen voor de spits.

Ondanks een oorspronkelijke vraagprijs van veertig miljoen euro door Feyenoord, zou de club nu bereid deze te verlagen naar dertig tot 35 miljoen euro na een dip in de prestaties van Gimenez, die na de winterstop slechts vier doelpunten maakte in achttien wedstrijden.

Hoewel er eerder geruchten waren over een ontmoeting met AC Milan, bevestigt FOX dat er de laatste tijd geen gesprekken meer zijn geweest met deze club. Onlangs werd ook Arsenal nog aan de Mexicaan gelinkt. Gimenez heeft nog een contract bij Feyenoord tot de zomer van 2027 en wordt geschat op een marktwaarde van 45 miljoen euro.