Bosz weet dat PSV 'moet winnen' van Lens: 'Dat voordeel hebben wij nu'

7 november om 14:04
Laatste update: 7 november om 14:45

Peter Bosz beseft dat het woensdag alles of niets is voor PSV. De oefenmeester van de Eindhovenaren weet dat er gewonnen moet worden om nog enigszins zicht naar boven te houden.

Met twee punten staat PSV samen met Sevilla onderaan in de groep. Arsenal is koploper met zes punten en directe tegenstander Lens staat met vijf punten ook drie punten 'los'.

"Dit is een wedstrijd die we moeten winnen, als we nog wat willen in deze groep", Bosz op de persconferentie. Hij heeft lering getrokken aan het uitduel met de Fransen. "We zullen top moeten zijn over negentig minuten om deze wedstrijd te winnen. Dat moet je zijn in de Champions League."

"Als je ons volgt, zie je dat er bij ons tussen uit en thuis niet veel verschil is. Ook in Lens hebben we getracht dat voetbal op de mat te leggen. Maar het is logisch dat zij hun supporters niet volledig mee zullen nemen", vervolgt de oefenmeester, die toch blij is dat de rollen nu zijn omgedraaid. "Dat voordeel hebben wij nu. Dat kan het verschil maken, dat de supporters nu volledig achter ons staan. Ik hoop dat dat helpt om de wedstrijd te winnen."

Het duel tussen PSV en Lens staat woensdag om 21.00 op de planning.