Klopp lachend over (mislukte) transfers: 'Eindelijk een akkoord met de club én de speler'

19-08-2023 11:26 Laatste update: 12:00

Jürgen Klopp kijkt uit naar het moment dat Wataru Endo op het veld staat bij Liverpool. De manager is vooral blij een speler binnen te halen die wel graag naar de club wilde komen, doelend op Mosies Caicedo.

Afgelopen week bereikte Liverpool een deal met Brighton & Hove Albion om Caicedo voor 127 miljoen euro over te nemen. De speler zag de transfer echter niet zitten en wilde enkel naar Chelsea toe, tot ongeloof van The Reds. Als vervanger haalde Liverpool deze week Endo op bij Stuttgart voor slechts negentien miljoen euro. "Ik ben erg blij dat ik eindelijk een akkoord kan aankondigen met de club én de speler", benadrukte Klopp lachend. "Het is erg cool en ik ben erg blij met Endo. Ik ken hem sinds zijn begin bij Stuttgart en ik vond hem toen al erg goed. Het enige probleem is, is dat hij een laatbloeier is en normaal stellen onze eigenaren bij de club dat hij al veel te oud was toen hij daar tekende. Ik kijk daar anders naar."

Klopp ging ook nog kort in op de situatie met Caicedo. "Afgelopen week was 'tricky'. Als je een probleem hebt, dan kan je er in blijven zitten of het oplossen. Ik ben meer dan gelukkig dat we nu die oplossing hebben." Zaterdagmiddag neemt Liverpool het, zonder Endo, op tegen AFC Bournemouth om 16.00 uur in eigen huis.