Begeerde Gimenez vertelt voor het eerst over een mogelijk vertrek bij Feyenoord

16 april om 21:36

Santiago Gimenez ziet na het seizoen wel hoe hij zijn toekomst in gaat vullen. De spits van Feyenoord wil eerst een prijs pakken met de Rotterdammers.

Het eerste seizoen van Gimenez in het shirt van Feyenoord is meteen zeer succesvol. De Mexicaan is vooral in de tweede seizoenshelft los gekomen en is bezig aan een imposante reeks. De spits wist al in zeven uitwedstrijden op rij tot scoren te komen en is met zijn elf doelpunten nog altijd in de race om de topscorerstitel. Naar verluidt levert het hem de nodige belangstelling op vanuit de Europese top.

"Ik ben heel erg gefocust op Feyenoord, het is mijn eerste seizoen", begint Gimenez wanneer hem wordt gevraagd naar zijn mogelijke vertrekplannen. De Mexicaan sluit de deur voor een transfer niet. "Nadat we kampioen zijn geworden zien we het wel, maar ik ben nu erg gelukkig hier. Ik blijf gefocust totdat we iets winnen."

Vooral de Portugese clubs als Porto en Benfica worden aan Gimenez gelink. Ook sijpelen er langzaam geruchten door dat Manchester United de spits zou volgen.