Wat zeggen Ødegaard en Arteta over de Champions League return tegen FC Porto?

12 maart - 08:35

Mikel Arteta en Martin Ødegaard denken beide dat de fans van Arsenal een cruciale rol kunnen spelen in de wedstrijd Arsenal - FC Porto. Op bezoek in Portugal verloren The Gunners met 1-0 en dus moeten zij een achterstand goed maken. Wenderson Galeno scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd.

"We weten dat wij een lange wedstrijd moeten voetballen en daarin zullen momenten komen die voor ons voordelig uitpakken", begint Arteta op zijn persconferentie. "Er zullen ook momenten zijn dat alles snel en dramatisch verandert, maar dat is de Champions League. Je moet vooral emotioneel voorbereid zijn op deze wedstrijden. Onze fans kunnen morgen een grote impact maken. Ik denk niet dat zij dat weten."

"Je moet niet teveel over het verleden nadenken", concludeert Ødegaard. "Natuurlijk wil je je eigen historie blijven schrijven en we doen echt geweldige dingen met dit team. Dat is ons doel en onze focus. Het is iets zeer moois om voor te spelen. Het is een groot doel en droom van de spelers om ver te komen in dit toernooi. Dat is dus een groot doel voor ons."