'Feyenoord doet wederom een poging bij Spurs om buitenspeler binnen te halen'

1 februari - 11:45 Laatste update: 11:45

Feyenoord gaat wederom een poging doen bij Tottenham Hotspur voor de diensten van Bryan Gil. De Rotterdammers zouden de Spanjaard graag tot het einde van het seizoen willen huren. Een eerdere poging van Feyenoord mislukte.

Volgens het goed geïnformeerde 1908 gaat Feyenoord een nieuwe poging wagen voor Bryan Gil. Door het mislopen van de transfer van Luciano Rodríguez is de club nog altijd op zoek naar een nieuwe vleugelaanvaller. Daarbij vertrekt Javairô Dilrosun richting Mexico en dus zou Arne Slot nog een aanvallende optie minder hebben.

'De regerend landskampioen heeft in de ochtend van de laatste dag van de winterse transferwindow een nieuwe poging gewaagd in Londen. Een eerdere poging, daterend uit begin januari, liep op niets uit', schrijft het medium. Tijdens de Premier League wedstrijd tegen Brentford zat Gil nog op de bank. Dit seizoen speelde de vleugelaanvaller wel al in negen Premier League wedstrijden, maar tot een doelpunt of een assist kwam hij nog niet.

De haalbaarheid van de transfer is wel een groot vraagteken. 'Het is vooralsnog onduidelijk hoe haalbaar en reëel de komst van grootverdiener Gil is, die deze transferwindow ook begeerd werd door clubs als Real Sociedad en Brighton & Hove Albion. Het verbeterde Rotterdamse huurvoorstel ligt al op in tafel in Noord-Londen', aldus 1908.