Nieuws

Officieel: Zoet verlengt contract bij Spezia en vertrekt niet naar Rotterdam

Officieel: Zoet verlengt contract bij Spezia en vertrekt niet naar Rotterdam

20-05-2022 15:21
1

Jeroen Zoet blijft langer verbonden aan Spezia Calcio. De voormalig keeper van PSV werd gelinkt aan Feyenoord, maar verkiest een langer verblijf in Italië boven een avontuur in Rotterdam. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract.

"Ik ben erg blij dat met de contractverlenging en dat ik zoveel mooie momenten bij deze club kan ervaren. Mijn familie en ik zijn hier echt gelukkig, we voelen ons thuis en ik ben klaar om de toekomstige sportieve uitdagingen aan te gaan", vertelt Zoet op de clubwebsite van Spezia.

De Italiaanse club laat ook weten erg blij te zijn met het langere verblijf van Zoet bij de club. "Jeroen is een voorbeeldprof met een belangrijke carrière achter zich. Zijn ervaring zal van fundamenteel belang zijn voor de groei van onze jonge talenten en we zijn erg blij dat we zijn contract hebben verlengd."

De 31-jarige sluitpost had een aflopend contract in Italië. In de wandelgangen werd hij gelinkt aan Feyenoord, maar dat lijkt nu definitief van de baan. Zoet begon dit seizoen onder de lat bij Spezia, maar heeft zijn plek af moeten staan aan de 28-jarige Ivan Provedel.