Nieuws

Fraser: 'Ga morgen gewoon naar de club, misschien om spullen in te leveren'

Fraser: 'Ga morgen gewoon naar de club, misschien om spullen in te leveren'

24-04-2022 21:50

Henk Fraser heeft gereageerd op de berichtgeving over zijn aanstaande vertrek bij Sparta. De 55-jarige oefenmeester houdt zijn kaken stijf op elkaar.

Zondagavond meldden diverse media, waaronder De Telegraaf, het Algemeen Dagblad en VoetbalPrimeur dat Fraser opstapte als coach bij Sparta. Directe aanleiding daartoe was het voornemen van Sparta om assistent-trainer Aleksander Rankovic te lozen om de selectie 'een nieuwe impuls' te geven in de strijd tegen degradatie.

Tegenover RTV Rijnmond reageert Fraser op zijn aanstaande vertrek. "Ik ga morgen gewoon naar de club. Maar ja, dat kan ook zijn om mijn spullen in te leveren. Ik zeg niks", aldus de aanstaand hoofdtrainer van FC Utrecht tegenover de regionale omroep.

Sparta lijkt dus voor het restant van het seizoen op zoek te moeten naar een nieuwe eindverantwoordelijke. De achterstand op de veilige vijftiende plaats bedraagt drie punten met nog vier duels te gaan. Het is al enige tijd duidelijk dat Maurice Steijn met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer wordt op Het Kasteel.