Nieuws

Bosz blij met steun: 'Veel voorzitters zouden anders gereageerd hebben'

Bosz blij met steun: 'Veel voorzitters zouden anders gereageerd hebben'

20-04-2022 15:24

Peter Bosz presteert ondermaats met Olympique Lyon, maar krijgt toch steun van voorzitter Jean-Michel Aulas. De Nederlandse oefenmeester is blij met het vertrouwen en hoopt het te kunnen terugbetalen met punten.

Lyon staat momenteel op een teleurstellende achtste plaats in de Ligue 1 en lijkt dus naast Europees voetbal te grijpen. Niet alleen in de eigen competitie gaat het moeizaam, in de Europa League werd het elftal van Bosz uitgeschakeld door West Ham United. Ondanks de tegenvallende resultaten kan de oud-trainer van Ajax rekenen op steun vanuit de club. "Ik houd Bosz binnenboord, ook komend seizoen", beloofde de voorzitter.

Bosz is blij met het vertrouwen van Aulas, vertelt hij tegenover Eurosport. "Ik kan de juiste woorden er niet voor vinden, ik waardeer dit. Je merkt dat deze voorzitter de nodige ervaring heeft. We praten vaak, hij weet hoe we werken en hij weet dat het nog niet voorbij is. Er zijn nog zes wedstrijden te gaan. Maar met alle emoties in het voetbal, zouden veel voorzitters anders gereageerd hebben. Ik hoop dat ik hem met punten kan terugbetalen", besluit Bosz.