Nieuws

Ten Hag ontkent contact met Manchester United niet: 'Er zijn altijd gesprekken'

Ten Hag ontkent contact met Manchester United niet: 'Er zijn altijd gesprekken'

01-04-2022 16:16 Laatste update: 17:03
1

Erik ten Hag laat zich niet afleiden door de speculaties over een mogelijk vertrek. De Ajax-trainer is op dit moment alleen maar gefocust op het binnenhalen van het kampioenschap en de beker, vertelt hij tegenover Sport1.

"Mijn focus ligt momenteel alleen op Ajax", begint Ten Hag. "Maar in het voetbal weet je het nooit. Ik wil niets uitsluiten. Momenteel ben ik hier bij Ajax om te presteren. Inclusief de bekerfinale tegen PSV hebben we nog acht finales te gaan en daar heb ik al mijn energie voor nodig. Al het andere zou alleen maar afleiding zijn."

Volgens toonaangevende Britse media is Ten Hag één van de topfavorieten om aan de slag te gaan bij Manchester United. "Mocht ik op een gegeven moment besluiten om de volgende stap te zetten, dan hoop ik dat de mensen hier het begrijpen", vervolgt de Tukker, die niet ontkent dat hij al gesprekken heeft gevoerd met United. "Iedereen kent elkaar in de branche. Er zijn altijd gesprekken met vertegenwoordigers van andere clubs, dat is normaal. Manchester United is een geweldige club met geweldige fans."