Nieuws

'Ajax kan zich opmaken voor terugkeer Magallán, koopoptie niet gelicht'

'Ajax kan zich opmaken voor terugkeer Magallán, koopoptie niet gelicht'

23-03-2022 09:09 Laatste update: 10:28

RSC Anderlecht gaat de koopoptie voor Lisandro Magallán niet lichten. De Argentijn komt dit seizoen op huurbasis uit voor de Belgische grootmacht. Ondanks de redelijke prestaties van Magallán, wil de nummer vijf van de Jupiler Pro League volgend seizoen de voorkeur geven aan de jeugd.

Dat meldt het Belgische Het Laatste Nieuws. Volgens de krant is Anderlecht redelijk tevreden over de prestaties van de Argentijnse verdediger, desondanks vindt de club een aankoopoptie van vijf miljoen te veel geld. De Belgen hebben veel vertrouwen in hun eigen jeugd. Zeno Debast, Hannes Delcroix en Killian Sardella zullen volgend seizoen moeten vechten voor een plek naast onder meer Wesley Hoedt.

Dit betekent dat Magallán volgend seizoen terug zal keren in Amsterdam. Na twee eerdere huurperiodes bij Alavés en Crotone, zal de Argentijn voor de derde keer terugkomen bij Ajax. In 2019 kwam Magallán naar Ajax, dat een groot bedrag van negen miljoen euro betaalde aan Boca Juniors. De 28-jarige verdediger is nooit doorgebroken in Amsterdam. De Argentijnse stopper kwam dit seizoen eenmaal in actie voor Ajax, in het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV (0-4).

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!

Nieuws

Update

Het Laatste Nieuws ipv HLN