Nieuws

Romano weet het zeker: Dybala gaat deur bij Juventus achter zich dicht trekken

Romano weet het zeker: Dybala gaat deur bij Juventus achter zich dicht trekken

21-03-2022 14:34 Laatste update: 17:53

Volgens Fabrizio Romano is het mondelinge akkoord dat Paulo Dybala in een eerder stadium met Juventus bereikte over een nieuw contract weinig waard. De Italiaanse transferspecialist weet dat de Argentijnse nummer tien De Oude Dame als transfervrije speler gaat verlaten.

Het zag er in de voorbije maanden naar uit dat Dybala een nieuwe verbintenis zou ondertekenen bij de Italiaanse topploeg. In oktober zouden club en speler akkoord zijn over een contract tot 2026. In die periode zou de international van Argentinië acht miljoen euro én daarnaast twee miljoen euro netto per jaar gaan verdienen.

Volgens de doorgaans goed geïnformeerde Romano zijn de plannen van Dybala gewijzigd. 'Paulo is niet blij met de huidige situatie bij Juventus en staat open voor gesprekken met andere clubs', schrijft de expert op Twitter. In de wandelgangen werd de spelmaker eerder in verband gebracht met een overgang naar onder meer Manchester United.

De huidige overeenkomst met Juventus verloopt op 30 juni 2022. Daardoor staat het Dybala vrij om een voorcontract bij een nieuwe club te tekenen.