Nieuws

Desailly haalt hard uit naar Pogba: 'Hij is lui en verdedigt niet mee'

Desailly haalt hard uit naar Pogba: 'Hij is lui en verdedigt niet mee'

15-03-2022 21:39

Marcel Desailly is niet onder de indruk van de werkethiek van Paul Pogba. De oud-speler van onder meer AC Milan en Chelsea FC ziet de kwaliteiten van de Fransman, maar ziet dat Pogba het laat afweten als het slecht gaat met de ploeg. 

Pogba stond niet in de basis voor het Champions League-duel met Atlético Madrid. Scott McTominay speelt in plaats van de Fransman. Desailly snapt de beslissing van manager Ralf Rangnick. "Qua kwaliteit kan je Pogba niet met Fred of McTominay vergelijken, maar hij is lui. Je hebt hem toestemming gegeven om spelmaker te zijn en daar maakt hij misbruik van", zegt de oud-prof tijdens de uitzending van beIN Sports UCL

"Als het goed gaat, is hij fantastisch. Als het slecht gaat, brengt hij niet wat men van hem verwacht op aanvallend gebied. Tegelijkertijd speelt hij een beetje vals en komt hij niet meeverdedigen. Hij is een echte nummer tien. Je zag dat Frankrijk zonder Pogba op zijn huidige plek gewoon wereldkampioen wordt. Hij heeft er de discipline simpelweg niet voor", besluit Desailly.

Manchester United moet dinsdagavond in eigen huis zien te winnen van Atlético Madrid in de achtste finales van de Champions League. In Wanda Metropolitano werd het in februari 1-1.