Nieuws

Kritiek bij Feyenoord: 'Arnesen wordt intern verweten dat Veerman-deal mislukte'

Kritiek bij Feyenoord: 'Arnesen wordt intern verweten dat Veerman-deal mislukte'

15-03-2022 12:12 Laatste update: 12:13

Feyenoord zat in de winterse transferperiode achter de diensten van Joey Veerman aan. Zoals bekend verkaste de 24-jarige Volendammer naar PSV en niet naar Rotterdam. Volgens Voetbal International krijgt technisch directeur Frank Arnesen intern bij Feyenoord het verwijt dat een eventuele transfer op niets is uitgelopen.

In de Dick Voormekaar Podcast van het weekblad komt de afgeketste transfer van Veerman naar de Stadionclub ter sprake. "Wat hem intern wordt verweten bij Feyenoord is dat de Veerman-deal niet is doorgegaan", doelt clubwatcher Martijn Krabbedam op technisch directeur Frank Arnesen. "Ze zaten op de eerste hand. Voor de rest wilde niemand hem hebben. Het heeft te lang geduurd voordat hij tot zaken kwam. Toen kwam PSV ertussen door en die konden snel de deal rondmaken", vervolgt hij.

De VI-journalist verbaast zich erover dat vervolgens wel de portemonnee werd getrokken voor andere spelers. "Het geld was er. Want voor de Zweed (Patrik Walemark, red.) was die zak geld er wel. Van Veerman krijg je nu de indruk dat hij de ontbrekende schakel voor Feyenoord zou zijn geweest. Slot is ook gek van Veerman", besluit hij.