Nieuws

Sierhuis bespreekt zware blessure: 'Opeens besef je dat je tijd er daar op zit'

Sierhuis bespreekt zware blessure: 'Opeens besef je dat je tijd er daar op zit'

27-02-2022 12:47 Laatste update: 15:26

Kaj Sierhuis was zondagochtend te gast bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN. De spits scheurde zijn voorste kruisband en maakt de revalidatie van zijn kwetsuur af in Frankrijk. Hij is teleurgesteld dat zijn periode bij Heracles Almelo voortijdig ten einde is gekomen.

"Het is natuurlijk heel bizar om te horen dat je voor zo'n lange tijd geblesseerd bent", vertelt Sierhuis in het praatprogramma. "Dan besef je ook dat je periode bij Heracles er ineens opzet. Dat is heel gek, want dan hoef je daar ook niet meer terug te komen. De club heeft er ook niets aan als ik bij hen kom revalideren, omdat ik geen toekomst meer heb daar."

Na het oplopen van zijn blessure schakelde de aanvaller naar eigen zeggen snel met zijn eigenlijke werkgever Stade Reims. "Ik word geopereerd in Nederland en ga eerst een aantal maanden bij een individuele fysio revalideren", legt Sierhuis uit. "Op het moment dat ik weer klaar ben voor veldtrainingen spreken we over volgend seizoen. Dan ga ik terug naar Reims en maak ik daar mijn revalidatie af", besluit hij.