Nieuws

Prins blijft thuis en mist Aston Villa - AZ: 'Ik vrees dat ik in slaap ga vallen'

Prins blijft thuis en mist Aston Villa - AZ: 'Ik vrees dat ik in slaap ga vallen'

09-11-2023 08:35

Prins William zal niet op de tribunes van Villa Park zitten voor de wedstrijd Aston Villa - AZ. Normaliter is de prins een graag geziene gast, maar hij slaat over. Een lange vliegreis gooit roet in het eten, zo laat hij weten via Instagram.

"Jammer, ik keek er naar uit. Maar ik vrees dat ik in slaap ga vallen. Ik kijk thuis", zei hij nadat volgers op Instagram hem vragen konden stellen. De rede was ook duidelijk: een verwachte jetlag. Woensdag vloog de Prince of Wales terug vanuit Singapore en het zeven uur tijdsverschil stelde hem niet in staat om af te reizen.

Ook ging het over de kansen van Aston Villa in Europa. Een van de kijkers vroeg William of hij de club ooit een Europees toernooi ziet winnen. "Ik zou graag denken dat het kan."

Om 21.00 uur neemt AZ het in Engeland op tegen Aston Villa. De manschappen van Pascal Jansen zullen graag revanche willen nemen na het 1-4 kansloze verlies in de thuiswedstrijd. AZ is op dit moment de nummer laatst van groep E, terwijl Aston Villa op doelsaldo bovenaan staat.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!