Nieuws

PSV heeft andere Amerikaan op het oog: 'Logischere naam dan die van Robinson'

PSV heeft andere Amerikaan op het oog: 'Logischere naam dan die van Robinson'

6 november - 08:10

Chris Richards kan op interesse rekenen van PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad staat de centrale verdediger op het wensenlijstje van de club en is zijn komst misschien realistischer. Richards speelt voor Crystal Palace.

Naast Miles Robinson is er nu dus nog een andere Amerikaan. De komst van de 23-jarige Richards is zelfs 'logischer' volgens de krant dan zijn landgenoot. Dat komt doordat Richards al ervaring heeft met een Europese voetbalcompetitie. 

De centrale verdediger speelt voor Crystal Palace en is al sinds 2018 actief in Europa. Hij werd door FC Dallas verkocht aan Bayern München, maar kon daar niet doorbreken. Hij speelde wel tien wedstrijden voor Der Recordmeister. Zij verhuurden hem tweemaal aan TSG Hoffenheim, waarna hij in het zomerse transferwindow van 2022 werd verkocht. 

Eerder bevestigde Earnest Stewart al de interesse in Miles Robinson, maar die heeft er nu dus een concurent bij. PSV heeft op dit moment al drie Amerikanen in de selectie met Sergiño Dest, Richardo Pepi en Malik Tillman. Een vierde international van Team USA kan zomaar in de winter komen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!