Nieuws

Vermoedelijke opstelling van PSV: enige vraagteken is de nummer tien positie

Vermoedelijke opstelling van PSV: enige vraagteken is de nummer tien positie

04-11-2023 08:44

PSV trapt zaterdag speelronde elf in de Eredivisie af met een uitwedstrijd bij Heracles Almelo. De ongeslagen succesformatie van Peter Bosz gaat voor de elfde overwinning op rij. Dit is de vermoedelijke opstelling van de Eindhovenaren.

PSV heeft te kampen met de nodige blessures. De koploper van de Eredivisie kan daarom niet beschikken over Armel Bella-Kotchap en Noa Lang en dus zal de basis enigszins ongewijzigd blijven ten opzichte van het duel met Ajax (5-2 winst).

Het grote vraagteken voor de eerste elf zit hem op de positie van aanvallende middenvelder. Tegen Ajax speelde Malik Tillman, die een onzichtbare rol vertolkte. De in de rust ingevallen Guus Til en Ismael Saibari draaide de wedstrijd om en dat kon Bosz wel bekoren. Het is dan ook aannemelijk dat één van de twee gaat starten in Almelo.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til/Saibari; Bakayoko, De Jong en Lozano.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!